Service

Retourneren

Vanwege het persoonlijke karakter van bedrukte producten, kunnen alleen onbedrukte producten aan ons worden geretourneerd. Wanneer je niet tevreden bent kun je deze artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren of ruilen. Wij verzoeken je hier voorafgaand melding van te maken per mail info@yourstyle.nl Bij ontvangst van je artikel zullen wij binnen 2 dagen per telefoon of mail contact met je opnemen.

Er wordt niet geruild of teruggenomen wanneer:
• het product voorzien is van een bedrukking
• het product gebruikt en/of gewassen is
• je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen
• je de gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd

Je kunt het betreffende product terugsturen naar:
Your Style
Voorstraat 86
3512 AT Utrecht

Retourneren

Stuur met de retourzending een print mee van onze orderbevestiging en vermeld hierop je bankrekening. Graag ook de reden van retour vermelden, zodat wij onze producten en service kunnen verbeteren. Zodra wij je retourzending in goede staat hebben ontvangen, zullen wij je betaling binnen 5 werkdagen terugstorten op je bankrekening.

Ruilen

Vermeld op een bijgaand briefje het bestelnummer en welke product(en) (kleur/maat) je terug wilt ontvangen. Indien de retourzending niet door de brievenbus past, geef dan je pakket af bij een postkantoor. Wij zullen na ontvangst van de retourzending contact met je opnemen en de nieuwe product(en) zo spoedig mogelijk naar je toesturen. De portokosten voor het opnieuw verzenden nemen wij voor onze rekening.

Verzendkosten

Nederland

Wij hanteren voor levering binnen Nederland één tarief (€ 7,25). Afhankelijk van het volume van de producten in je bestelling, versturen wij je bestelling in een enveloppe of in een pakket.

De dag dat wij je bestelling aanbieden bij PostNL, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging van de verzending. In deze e-mail wordt ook aangegeven of je bestelling in een enveloppe of in een pakket verzonden wordt.

Buitenland

Hier vind je de kosten voor verzending naar het buitenland.

Buiten Nederland

Zone 1

Zone 2

Zone 3

Zone 4

Verzendtarief

€ 19,50

€ 25,00

€ 25,00

€ 34,30

Zone indelingen

Landen

Zone 1

België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden

Zone 2

Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië

Zone 3

Albanië, Andorra, Bosnië, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Zwitserland

Zone 4

Overige landen

BETAALMETHODEN

Betalingen kunnen op de volgende manieren gedaan worden:

Creditcard: het afboeken van jouw kaart wordt automatisch door onze financiële dienstverlener uitgevoerd. Na verificatie van je gegevens kan direct met het uitvoeren van je bestelling worden begonnen.

iDEAL

Dit functioneert net zo eenvoudig als overmaken per online bankieren. Tijdens de betaalprocedure wordt je doorverbonden met de website van iDEAL. Hier kies je in het drop-down-menu jouw bank uit en dan wordt je weer doorverbonden met de voor jou vertrouwde interface van jouw bank. Als je de betaalprocedure op de website van je bank volledig hebt afgesloten, krijg je een bestelbevestiging per e-mail en we beginnen met het verwerken van jouw bestelling.

Bankoverschrijving

Bij een betaling via bankoverschrijving ontvang je in onze orderbevestiging een overzicht van je bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd je bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, daarna zal je bestelling worden verwerkt en verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde producten voor je. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de producten weer vrij voor de verkoop..

Onze betaalgegevens:

Rekeninghouder: Your Style Utrecht
Bank: ING Bank
IBAN: NL46 INGB 0687 5624 49

BIC: INGBNL2A

LEVERTIJD

Levertijd bestelling

Je bestelling wordt verwerkt zodra wij je betaling hebben ontvangen. Wij verzenden je een bevestiging per e-mail zodra wij je betaling ontvangen hebben en zodra je bestelling verzonden is. Je bestelling wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst van je betaling door ons verzonden. Heb je een spoedbestelling, neem dan eerst contact met ons op. Afhankelijk van het volume van je bestelling wordt deze in een enveloppe of in een pakket verzonden.

Op de hoogte stellen

De dag dat wij je bestelling aanbieden bij PostNL, krijg je hierover per e-mail een bericht. PostNL verzorgt voor ons binnen Nederland de bezorging van zowel de enveloppen als de pakketten. Indien je bestelling wordt verzonden in een enveloppe, dan past deze in de brievenbus en hoef je hier niet voor thuis te blijven. Indien je bestelling wordt verzonden in een pakket, dan wordt deze thuis afgegeven.

Niet thuis

Mocht je niet thuis zijn bij aflevering, dan zal PostNL eerst proberen het pakket af te leveren bij je naaste buren. Zijn de buren ook niet thuis, dan komt PostNL de volgende dag terug met het pakket. Indien het pakket drie maal niet in ontvangst kan worden genomen (ook niet bij je naaste buren), dan kan je het pakket ophalen bij het postkantoor zoals is beschreven op de kennisgeving die door PostNL zal worden achtergelaten.

Buitenland

TNT Post verzorgt de verzendingen naar het buitenland. De duur van verzending is afhankelijk van het land waar het pakket naartoe wordt verzonden. TNT geeft helaas geen garanties over levertijden naar het buitenland. Binnen Europa zijn de bestellingen gemiddeld binnen 5 werkdagen op de plaats van bestemming.

Levering in aantal werkdagen NA verzending Your Style
Nederland 1 – 2 werkdagen
Europa 2 – 7 werkdagen
Buiten Europa 6 – 15 werkdagen