Your Cart

Bel ons op 030 – 232 87 01

Gratis verzending vanaf €50,-

Volg ons op: 

Samen met onze klanten creëren we een verhaal

We zijn afgelopen jaar geinterviewd door het Unikwartier. Lees hier het interview.

Hoe is Your Style ontstaan?
“Your Style is begonnen als sportzaak. De toenmalige eigenaar was een van de eerste in Nederland die begon te werken met een borduurmachine. Dat was toentertijd innovatief en nog onbekend bij het grote publiek. Langzamerhand is hij zich niet meer gaan richten op sport en is hij begonnen met het bewerken van textiel. De vorige eigenaar is een vriend van mijn ouders, ik ken hem al mijn hele leven. Ik mocht een paar dagen meedraaien en heb de zaak daarna overgenomen.”

Wat voegt Your Style toe aan het Unikwartier?
“Samen met onze klanten creëren we iedere dag weer een nieuw verhaal. Er gaat een heel denkproces aan vooraf en wij zijn de uitvoerende factor daarin. Dat gebeurt niet in elke winkel. Wat ik mooi vind aan het Unikwartier, is dat er nog steeds een hoop kleine ondernemingen zijn. Alle kleine ondernemers bij elkaar, maken het Unikwartier speciaal. De kleine onderneming hebben hier gelukkig nog bestaansrecht, in het centrum liggen de huren te hoog.”

Waarom naar Your Style?
“Creatief en flexibel, dat zijn onze kernwaarden. We borduren en bedrukken textiel. Je kunt je kleding zelf aanleveren of bij ons kopen. We zijn een echte specialist en geen massabedrijf. Onze medewerkers zijn allemaal al lang in dienst en hebben veel ervaring in het vak. Wij verwezenlijken ideeën fysiek, jouw eigen ontwerp of idee wordt op textiel afgedrukt. Onze klanten hebben als het product af is iets in handen dat ze zelf hebben gemaakt. Ze zijn altijd ontzettend blij als ze het eindresultaat zien.”

Zie ook: https://www.unikwartier.nl/spots/your-style/

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en ontwikkelingen rondom Your Style?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox!

[everest_form id=”7738″]