Borduren is ons vak. Wij zijn het adres voor borduren en bedrukken van bedrijfs- en promotiekleding.

img 3
OVER ONS

Your Style is opgericht in 1981. We zijn compleet gefocused op het leveren van kleding en het bewerken daarvan. We beschikken inmiddels over 2 locaties uitgerust met productieruimte en showroom.

Ons machinepark bestaat inmiddels uit 14 enkel kopsborduurmachines, 2 Brother DTG printers, een Roland print/cut machine, een sublimatieprinter en 2 plotters. Onze technische medewerkers hebben meer dan 25 jaar ervaring. Hiernaast hebben we een jong verkoopteam. Deze samenstelling zorgt voor een hoog kennisniveau en flexibiliteit.

Onlangs hebben we onze webshop compleet vernieuwd. Het is nu mogelijk om online je shirt te designen. Een dealerlogin is ook mogelijk gemaakt. Er komen iedere week nieuwe producten bij. We proberen zo’n breed mogelijk assortiment aan te bieden.

GEBRUIKTE TECHNIEKEN

SUBLIMATIE
Voor het bedrukken van ‘ademende’ sportkleding. Sublimatie is een druktechniek die onder hoge temperatuur de inkt van een drager in gas omgezet, de inkt wordt zo in het textiel geabsorbeerd.

BORDUREN
Borduring heeft een luxe, exclusieve uitstraling en wordt toegepast op onder meer poloshirts, sweaters, overhemden, jacks, caps en badstof producten.

DIGITAAL
Deze techniek is geschikt voor meerkleurendruk in kleine aantallen en het drukken van foto’s.

BEDRUKKEN
Een- of meerkleurendruk voor grotere aantallen. In samenwerking met een zeefdrukker bieden wij u ook deze veelzijdige techniek aan.

0881a voorstraat 86 your style