Your Cart

Bel ons op 030 – 232 87 01

Gratis verzending vanaf €50,-

Volg ons op: 

Help

HELP

VERZENDEN

Wij hanteren voor levering binnen Nederland één tarief (€ 7,25). Afhankelijk van het volume van de bestelling, versturen wij de artikelen in een brievenbuspakje of als pakket.

De dag dat wij je bestelling aanbieden bij één van onze pakketbezorgers, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging van de verzending. In deze e-mail wordt ook aangegeven of je bestelling als een brievenbuspakje of als pakket verzonden wordt.

LEVERTIJDEN

Je bestelling wordt verwerkt zodra wij je betaling hebben ontvangen. Wij sturen een bevestiging per e-mail wanneer je bestelling klaar is om af te halen of verzonden is. Wij streven er naar om je bestelling binnen 10 werkdagen na ontvangst van je betaling te verzenden.

BETAALMETHODEN

Betalingen kunnen op de volgende manieren gedaan worden:

iDEAL

Door gebruik te maken van deze betaalprocedure word je omgeleid naar de website van iDeal. Selecteer hier je bank om doorgestuurd te worden naar de interface van jouw bank. Rond hier je betaling af. Na het afronden van je betaling krijg je een bestelbevestiging per e-mail en we beginnen met het verwerken van jouw bestelling.

Bij het gebruik van deze betaalmethode wordt je betaling direct afgeschreven van je rekening.

Bankoverschrijving

In de bevestiging van je bestelling vind je een overzicht van de bestelde artikelen en onze bankgegevens. Vermeld altijd je bestelnummer. De betaling dient binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde producten voor je. Mochten wij de betaling na afloop van dit termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de producten weer vrij voor de verkoop.

Onze betaalgegevens:

Rekeninghouder: Your Style Utrecht
Bank: ING Bank
IBAN: NL46 INGB 0687 5624 49

BIC: INGBNL2A

RETOURNEREN

Vanwege het persoonlijke karakter van de artikelen, kunnen alleen onbedrukte artikelen worden geretourneerd. Wanneer je niet tevreden bent, kun je deze artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Wij verzoeken je hier voorafgaand melding van te maken per e-mail. Bij ontvangst van je artikel(en) zullen wij binnen 2 werkdagen contact met je opnemen.

Artikelen worden niet teruggenomen wanneer:

  • het artikel voorzien is van een bedrukking
  • het artikel gebruikt en/of gewassen is
  • je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen
  • je de gebruiksinstructies van het artikel niet hebt opgevolgd
Retourneren

Vul het retourformulier in en voeg deze bij je retourartikel(en). Je kunt retourneren aan het onderstaande adres:

Your Style
Voorstraat 86
3512 AT Utrecht

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en ontwikkelingen rondom Your Style?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox!

[everest_form id=”7738″]